Diller: Türkçe

duyuru

• Temmuz
  • 2022

TÜBİTAK DESTEKLİ "DOĞA BENİMLE, ÇEVRE OKURYAZARIYIM HER YERDE 2" DOĞA EĞİTİM PROJESİNE BAŞVURULAR BAŞLADI

Bu yıl Türkiye’de desteklenen 103 Doğa Eğitim projesinden biri olan “Doğa Benimle; Çevre Okuryazarıyım Her Yerde 2” projesine Türkiye’nin farklı üniversitelerinde öğrenim gören coğrafya, tarih, arkeoloji, jeoloji, biyoloji, çevre, orman ve meteoroloji mühendisliği, şehir ve bölge planlama, peyzaj mimarlığı ve ziraat fakültesindeki 3 ve 4 sınıf lisans öğrencileri katılabilecekler.

29 Ağustos 2022 ile 4 Eylül 2022 tarihinde Iğdır, Ağrı Dağı, Tuzluca, Balıkgöl ve Doğubeyazıt çevresinde düzenlenecek doğa eğitim etkinliklerine kabul edilecek katılımcıların yemek, konaklama ve kırtasiye giderleri "4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programı" kapsamında TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Projeye başvurular 24 Temmuz 2022 tarihinde sona erecektir. Proje başvuruları projenin resmi web sayfasından yapılabilecektir.

Duyurular