Diller: Türkçe

• 2021

Dr.Öğr.Üyesi Adem Yulu TÜBİTAK Projesini TRT Erzurum Radyosuna Anlattı

Dr.Öğr.Üyesi Adem Yulu TUBİTAK Projesini TRT Erzurum Radyosuna Anlattı

Iğdır Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Adem Yulu, TRT Erzurum Radyosunun yayınına katılarak bu yıl Türkiye genelinde TÜBİTAK tarafından desteklenen 100 projeden biri olan “Doğa Benimle; Çevre Okuryazarıyım Her Yerde” adlı proje ile ilgili soruları cevapladı.

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında 6-12 Eylül 2021 tarihleri arasında Iğdır ile yakın çevresinde bulunan yaşam ve doğal kaynakların bulunduğu alanlarda hayata geçirilmesi planlanan etkinlikler hakkında bilgi veren Yulu, projeyle katılımcılara doğayı koruma ve doğaya uyumlu yaşam bilinci kazandırılmasını amaçlandığını ifade etti.

Dosyalar

Dr.Öğr.Üyesi Adem Yulu TÜBİTAK Projesini TRT Erzurum Radyosuna Anlattı