Diller: Türkçe

duyuru

• Mart
  • 2022

Proje Katılımcımız Fatmanur Albayrak “En Yaratıcı Proje” Alanında 1. Oldu.

TEMA Vakfı'nın 13-15 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirdiği Genç TEMA Koordinasyon Toplantısına katılan Iğdır Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu yapılan proje yarışmasında Doğu ve Güneydoğu Bölgesi Genç Tema Toplulukları içerisinde “En Yaratıcı Proje” alanında 1. oldu.

Türkiye’nin 44 farklı il ve 62 üniversiteden toplam 128 Genç TEMA gönüllüsünün katıldığı toplantıya Iğdır Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu adına Coğrafya bölümünde öğrenim gören Fatmanur Albayrak ve Melike Karaalp katıldı.

TEMA Vakfı'nın “Dünyayı Kurtaran Adım Projesi” kapsamında düzenlediği etkinliğe proje alanında başvuru yapan Iğdır Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu başkanı ve “Doğa Benimle Çevre Okuryazarıyım Her Yerde” projesinin de katılımcısı olan Fatmanur Albayrak “En Yaratıcı Proje” alanında 1. seçilen projesi Ağrı Dağı’nın eteğinde bulunan Karasu Çayı’ndaki çevresel sorunlarla ilgiliydi.

Dosyalar

Proje Katılımcımız Fatmanur Albayrak “En Yaratıcı Proje” Alanında 1. Oldu.